© Copyright 2018 Mag Medya
blank
Başa Dön

Türkbükü’nde Yeni Bir Tatil Anlayışı Olira Türkbükü Residences

Türkbükü’nde Yeni Bir Tatil Anlayışı Olira Türkbükü Residences

Rezidans konseptiyle Türkbükü’ndeki faaliyetlerine başlayan Olira, misafirlerini ev konforundaki bir tatile davet ediyor. Yılın on iki ayı açık olup çeşitli kiralama seçenekleri sunan Olira Türkbükü Residences, konuklarını muhteşem manzarasıyla rafine zevklerle bezenmiş bir deneyime davet ediyor.

Gündoğan koyunda başlayan hikâye Türkbükü’nde devam ediyor. Olira Boutique Hotel & SPA ismiyle Gündoğan’da faaliyet göstermeye devam eden Olira, rezidans konseptiyle şimdi de Türkbükü’nde. Olira Türkbükü Residences siz misafirlerini ev sıcaklığı ve konforunda, doğa ve enfes manzarayla iç içe bir tatile davet ediyor. Her tür konfor düşünülerek döşenmiş, 1+1, 2+1, 2, 5+1 ve 3+1 tiplerinden oluşan kırk dört adet rezidans ünitesine sahip Olira Türkbükü Residences, havuzları, havuz başı, bahçe kafe ve barları, her konaklama ünitesine bir adet tahsis edilmiş otoparkı, spor salonu ve yemyeşil bahçeleriyle misafirlerine tatil ile gerçek bir yenilenme fırsatı sunuyor.

Olira Türkbükü, misafirlerinin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış konaklama üniteleriyle misafirlerine huzurlu bir tatil vadetmektedir. Tüm rezidans tiplerimiz tam teşekküllü bir mutfak, tüm gerekli mutfak gereçleri, bir tatil evinde olması gereken tüm donanımlarla tefriş edilmiştir. Bu şekilde, misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını ekstra bir çaba göstermeksizin konaklama ünitelerinde karşılayabilmesi hedeflenmiştir. Bunun yanında, tüm rezidans daireler haftada bir defa temizlenmekte, yatak çarşafları ve tüm havlular tesisimizce değiştirilmektedir. Şehrin kaosundan sıyrılıp, tatilini yorulmadan geçirmek isteyen ve tatil ekstralarına anlamsız tutarlar ödemek istemeyen misafirlerimiz için Olira Türkbükü, aradıkları tatil rotasıdır.

Olira Türkbükü, Bodrum’un tüm turistik destinasyonlarına ve popüler yeme içme yerlerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir konumdadır. Bunun yanında, Olira Türkbükü, Türkbükü merkeze ve sahile yürüyerek beş dakika, araba ile ise Cennet Koyu’na, Gündoğan’a on dakika, Yalıkavak Marina’ya yirmi dakika, Bodrum Merkez’e otuz dakika ve Bodrum Milas Havalimanı’na ise elli dakika mesafededir. 

Tesisimiz yılın on iki ayı açık olup haftalık, aylık, sezonluk ve yıllık kiralama seçenekleri sunmaktadır. Ege Bölgesi ve özellikle Bodrum’da yükselen ev fiyatları düşünüldüğünde Olira Türkbükü misafirlerini Bodrum’da ev almaksızın ve evin günlük sorunlarıyla uğraşmaksızın ev sahibi olmanın hazzını yaşatmayı amaçlamaktadır.    

Olira Türkbükü emsalsiz manzarası, eşsiz doğası ve tüm diğer güzellikleriyle siz değerli misafirlerini rafine zevklerle bezenmiş bir deneyime davet ediyor. Gelin bu yaz Olira Türkbükü’nde beraber olalım…

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.