© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

TREND RAPORU

TREND RAPORU

LÜKS MARKALAR, ORTA SEGMENT İÇİN DE, “ULAŞILABİLİR LÜKS” KAVRAMI ÜZERİNE GİTMEYE DEVAM EDİYOR. LOUIS VUITTON İLK PARFÜMÜNÜ ÇIKARIYOR. MIRANDA KERR, RAG & BONE İÇİN KOCASI ORLANDO BLOOM’A POZ VERİYOR. VERSACE, H&M İÇİN TASARLIYOR. DEĞİŞİM BAŞLIYOR…

Ulaşılabilir Karl

Karl Lagerfeld tasarımcılık kariyerine iki sezon ara vermişti. Bu ara ona iyi gelmiş anlaşılan… Tasarımcı, kendi imzasını taşıyan markasının yanı sıra, bir de daha uygun fiyatlarla satılacak parçalardan oluşan yeni bir marka daha yaratıyor. Yeni markanın adı: Karl. 25 Ocak’ta online alışveriş sitesi Net-A-Porter üzerinden, 28 Şubat’tan itibaren de karllagerfeld.com üzerinden satışa sunulacak olan rock’n roll esintili koleksiyondaki ürünlerin fiyatları 85 ile 415 Dolar arasında değişecek. Eylül 2010’da ara verdiği Karl Lagerfeld Paris markası ise 415 ile 2.500 Dolar arasında değişen fiyatlara satılan ürünlere ev sahipliği yapacak.

LV’de Değişim Başladı

Louis Vuitton’un yeni koleksiyonu “Icones” yedi parçadan oluşuyor. Koleksiyon içerisinde parka, hırka, eşofman, jean, deri ceket, trençkot ve deri pantolonlar yer alıyor. Günlük hayatta kullanıma uygun, spor parçaların yer aldığı koleksiyon eminim spor şıklık severleri kendisine hayran bırakacak. Ayrıca Ready to Wear koleksiyonu da önümüzdeki sezon da farklı bir Louis Vuitton göreceğimizin en büyük işareti sanıyorum.

Elite Model’dan Parfüm

Makyaj ve kozmetik ürünleriyle sektöre adımını atan Elite Model Ajansı parfüm çıkarma kararı aldı. Moda, güzellik ve modellikten ilham alacak olan kokular, Coty şirketi aracılığıyla geliştirilecek ve dünyaya dağıtılacaklar. Ajans sahibi Cristian D’Ippolito, piyasaya sürülecek dört farklı parfümü “çağdaş kadınlara yönelik” ürünler olarak tanımlıyor. Coty şirketi ise Balenciaga ve Chloe gibi prestij markaların yanı sıra, Beyonce ve Lady Gaga gibi ünlü imzası taşıyan parfümlerin de üreticisi.

Prada’dan Çifte Tanıtım

Prada, Resort ve mücevher koleksiyonlarını beraber tanıtıyor. Miuccia Prada, retro zevkini güller ve büyük elmaslarla yansıttığı kapsül mücevher koleksiyonunu sadık takipçilerine sunuyor. Prada Candy parfümlerinin yüzü Lea Seydoux, yeni reklam kampanyasında hem Prada Resort koleksiyonu hem de değerli mücevherler için Steven Meisel’e poz vermiş.
Louis Vuitton Parfümde de İddialı

Louis Vuitton parfüm kategorisine sıkı bir giriş yapıyor. Güney Fransa’nın yetiştirdiği en önemli parfüm uzmanlarından biri olan Jacques Cavallier-Belletrud ile anlaştığı söylenen LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton Grubu’nun parfümü Ocak ayı sonunda piyasaya çıkıyor. Bugüne kadar girdiği diğer kategorileri ince eleyip sık dokuyan LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton Grubu, monogram çantaların ardından 2002’de saat, 2004’te takı ve 2005’te gözlük koleksiyonlarını piyasaya sürmüştü.

Versace for H&M

17 Kasım’da piyasaya çıkan Versace for H&M Koleksiyonu’nun kampanya görselleri yayınlandı. Mert Alaş ve Marcus Piggott’un fotoğrafladığı çekimin styling’i Joe McKennaa’ya ait. Çekimlerde Abbey Lee Kershaw, Sasha Pivovarova ve Lindsey Wixson’ın yanı sıra, Daphne Groeneveld ve River Viiperi yer aldı. Kadın, erkek ve ev ürünlerini içeren Versace for H&M koleksiyonu, online mağazanın yanı sıra dünya çapında 300 mağazada satışa sunuldu. H&M’e özel materyallerle tasarlanan her iki Versace koleksiyonu H&M’in uygun fiyatları ile satışa sunuluyor.

Rag & Bone için Kerr’i eşi Bloom Fotoğrafladı

Avustralyalı Miranda Kerr, Paris Moda Haftası’nda podyumdaki doğum sonrası fit vücuduyla herkesi şaşırtarak modelliğe hızlı bir geri dönüş yapmıştı. Victoria’s Secret defilesinde boy göstermeye hazırlanan top model, Yeni Zelanda tatilini yine çalışmak için değerlendirerek, Rag&Bone için eşi Orlando Bloom’a pozlar verdi. Amerikan markasının projesi olan bu reklam çalışması, Kerr’in günlük hayatında markayı nasıl giydiğini spontane görüntülemeyi amaçlıyor.

 

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.