© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

8.Yaş Hediyesi “Yılın Dergisi”

8.Yaş Hediyesi “Yılın Dergisi”

Bu ay 8. yaşımızı kutluyoruz. Dile kolay tam sekiz yıldır, sizlerle beraberiz. Okurlarımız, reklam verenlerimiz, ekibimiz ile sürekli büyüyen bir MAG Ailesi…
Muhteşem bir tablo! Yeni yaşımızda size süper bir haberim var. ‘’Yılın Dergisi’’ seçilmişiz. Ama Ödül Töreni 4 Temmuz’da olacağından detayları gelecek sayıda öğreneceksiniz. Ben yine dayanamayarak müjdeyi vereyim dedim.

Bir başka müjdem de şu: Artık her ay sizlerle kendi köşem “Beril’den Yansımalar”da denediğim, gördüğüm, yaşadığım pek çok hoşluğu paylaşacağım. Bu ayki konum ‘’güzellik’’.

Yaz sayımız da zaten güzelliklerle dolu… İşte bazıları…

Özgün tarzı, coşkun kişiliği yaptığı işe yansıyan; kusursuz fiziği ile mankenlere taş çıkartan Berra Terzioğlu ile Well Q Brasserie’de kendi tasarımlarıyla keyifli bir çekim yaptık.

Sunuculuk olsun, dizi oyunculuğu olsun başarılı performansıyla tanıdığımız Petek Ertüre’yle, sıcak gülümsemesi ve çocuksu halleriyle lunaparkta yaptığımız çekimde çok eğleneceksiniz. Yakında kitap çıkarmayı düşünen Ertüre ile keyifli bir röportaj da sizi bekliyor.

Pozitif enerjisi, sevimli tavırları ile çok ama çok sevdiğimiz, yakın hissettiğimiz Doğa Rutkay’la, Alaçatı’da buluştuk. Göz Lounge’de gerçekleşen çekim ve sohbet çok şekerdi.

Caz ile folku buluşturan şarkıcı ve söz yazarı Rebekka Bakken ise büyüleyici güzelliği ile aslında kendisi, ilham veren bir sanatçı. Cenk Erdem’in Bakken’le söyleşisi sizlerle…

Farklı tarzı ile ünlülerin vazgeçilmez ismi, sıradışı ve iddialı çalışmalarıyla gündemden düşmeyen modacı Süleyman Demirel’in kreasyonlarıyla Nişantaşı’nda yaptığımız çekim ve söyleşi de hayli ilginizi çekecek.

Astrolog Su Karakuş’la merak ettiğiniz konulardan, kısacık zamanda mucize gibi kilo verdiren tılsımından ve güzel çalışmalarından konuştuk.

Şimdi, dünya güzellerinin de olduğu bir etkinlikten bahsedeceğim. MAG Exclusive olarak Gordion AVM’de sezona damgasını vuran bir davet düzenledik. “Fashion Night Party”, yıldızlar altında bir terasta, 22 ülkenin güzellik kraliçelerinin katıldığı, seçkin konukların süper bir müzikle coştuğu harika bir davet oldu. Partiye dair renkli görüntüleri sayfalarımızda bulacaksınız.

Birbirinden güzel ve şık daha birçok davet, açılış, partiden hoş kareleri de yaz sayımızda okuyacaksınız.

Ayrıca her yaptığıyla çok konuşulan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, A’dan Z’ye tercihlerini bizlerle paylaştı.

Müziğe ve insanlığa adanmış, çok değerli üstat R. Oruç Güvenç’le ruhumuza dokunan söyleşisi, yoğun ilgi üzerine ”beslenme” konusu da eklenmiş olarak tekrar sizlerle…

Daha neler neler, sizi MAG sayfalarında bekler! (Pek kafiyeli oldu.)

Son olarak, MAG Emlak, MAG Bride, MAG Mobilya-Dekorasyon, MAG Kids’in ardından şimdi sırada
MAG Summer var. Pek yakında bayilerde bulabileceksiniz.

Ramazan ayını kapsayan bu yaz, sevdiklerinizle beraber ”güzel” günler geçirmenizi diliyorum.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.