© Copyright 2018 Mag Medya
blank
Başa Dön

Yaza Merhaba Yazısı

Yaza Merhaba Yazısı

Bu yıl havaların geç ısınması nedeniyle yaz yeni başlıyor. Şirketler yaza merhaba partileri düzenliyor, mekanlar yazı özel etkinlikler ve menülerle karşılıyor, her yerde bir yaz telaşı… Hal böyle iken, ben de bir “yaza merhaba yazısı” yazmak istedim.

 

Diğer mevsimler alınmasın ama yaz gibisi yok! Zaten yılın başka hiçbir dönemi böylesine büyük bir coşkuyla karşılanmıyor. Yılbaşı heyecanı bile yaz coşkusuyla yarışamıyor. Bugünlerde aklımızdan geçen tek şey denize kavuşmak, güneşe teslim olmak; tek kelimeyle ifade etmek gerekirse tatil!

Yazı sevmek için farklı nedenler de var. Tadına doyum olmayan açık hava partileri ve güneşten sıcak yaz albümleri gibi. İşte size birkaç “yazlık” öneri…

Cer Modern’de açık hava partisi
Cer Modern’in basın ve halkla ilişkiler ekibi ile tanıştığımız günden beri kendilerine aynı soruyu soruyorum: “Burada ne zaman açık hava partisi yapacaksınız?”

Cer Modern’e gidenler bilirler, fevkalade bir bahçesi/avlusu vardır. Merkezin girişindeki bu açık alanda dillere destan bir yaz partisi düzenlemek şart! Bir gece bu bahçede ılık bir yaz rüzgarı ve sıcacık şarkılar eşliğinde salına salına dans etmek Ankara’ya yeniden aşık olmanızı sağlayabilir. Pes etmek yok, Cer Modern’cilere baskı yapmaya devam!
Çeşme’de gün batımı
Ama bu öyle sıradan bir gün batımı değil. Sadece bu deneyim için bile Ankara’dan kilometrelerce uzağa gitmeye değer. Hatta bu keyfe alışıp her hafta sonu Çeşme’ye kaçmak isteyebilirsiniz.

Çeşme’ye vardığınızda direksiyonu Şifne’ye kırıyorsunuz, istikamet Aqua@Şifne. Kuru kalabalıktan uzak, sakin ve modern bir tesis. Tam ortasında sıcacık termal su havuzu. Havuzu şifa niyetine kullanmak elbette mümkün ancak Aqua’nın sırrı ünü ülke sınırlarını aşan “sunset” partilerinde…

Gün batımında başlayan bu partilerde herkes havuzun etrafında toplanıyor ve kendini sıcak suya bırakıyor. Sonrası malum… Sıcağın ve mekanın meşhur kokteyllerinin etkisiyle vücutlar gevşiyor, havuzun içinde onlarca insan dans etmeye başlıyor. Nasıl bir coşku, ne büyük bir keyif anlatamam… Uyanmak istemeyeceğiniz bir rüya gibi! Tavsiyelerime biraz olsun güveniyorsanız bu deneyimi yaşamadan yazı geçirmeyin.

Çok “star”lı yaz albümü
Bu yaz Ozan Çolakoğlu’nun yazı olacak! Usta aranjör Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Tarkan, Gülşen, Sertab Erener, Göksel ve Yalın gibi yıldız isimleri bir araya topladığı “Ozan Çolakoğlu 01” adlı albümüyle yaz boyunca radyoları, plajları ve gece kulüplerini esir alacak.

Albümden ilk olarak sözü ve müziği Tarkan’a ait olan “Aşk Gitti Bizden” isimli şarkı yayınlandı. Megastar’ın tutkuyla yorumladığı şarkı daha ilk günden en çok dinlenenler arasına girmeyi başardı, müzik dünyasında büyük heyecan yarattı. Albümdeki diğer parçalar da hit potansiyeli taşıyor. Özellikle Gülşen’e seksi bir “ahhh” çektiren “Seyre Dursun Aşk”a dikkat!

Çolakoğlu, bu albümden sonra bazı meslektaşları gibi solo sahne performanslarına başlamayı düşünür mü bilemiyorum. Ancak piyasadaki diğer aranjör albümlerine satış grafiği açısından fark atacağına şüphe yok.

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.