© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

“İz ve Bellek” Mustafa Ayaz Müzesi’nde

“İz ve Bellek” Mustafa Ayaz Müzesi’nde

Balkan Naci İslimyeli’nin sanat yolculuğunu mercek altına alan “İz ve Bellek” sergisi, Mustafa Ayaz Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu.

Küratörlüğünü Siret Uyanık ve Ömer Faruk Şerifoğlu’nun, proje koordinatörlüğünü ise Gülfem Dedeoğlu’nun üstlendiği sergi, sanatçının uzun yıllara yayılan üretim serüvenine ışık tuttu. İş ve cemiyet hayatının sanatsever isimlerinin katıldığı serginin açılış davetinde, Siret Uyanık bir konuşma yaptı. Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşen gösterimde ziyaretçiler, İslimyeli’nin ilk dönem resimlerinden başlayarak, pek çok serisinden seçilmiş eserleri izleme fırsatı buldu.

 

 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.