© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Güneşli Günlerde Yazlık Mobilyalar

Güneşli Günlerde Yazlık Mobilyalar

Güneşli günler geri döndü. Sonsuz ufuklara uzanan masmavi  denizi ,bulutsuz pırıl pırıl bir gökyüzünü ,sıcak sarı günleri  tamamlayan yazlık mobilyalarımızı çıkarmanın zamanıdır.

Bu yıl yazlık oturma birimlerimizin  daha modern ,daha fonksiyonel, daha rahat ama iyice şıklaşmış  oldukları göze çarpıyor. Her şeye 2009 ‘da damgasını vuran doğal malzeme kullanmak ve gereksiz detaylardan kurtulmak ilkeleri bu ürünler için de geçerli tabii ki.
Dış mekanlar için özel üretilmiş solmayan, leke tutmayan, dayanıklı tekstil ürünleri ise her yıl gittikçe daha canlı vedaha iç açıcı tonlarda….turuncular,misket limonu yeşilleri, cam göbeği maviler göz alıyor… Düşünceleri serbest ve zamana bırakmak…pek üstünde durmamak…bir adamsendecilik ,bir boşvermişlik duygusu uyandıran yazlık mekanlarda yayılıp içkinizi yudumlama arzusu…hepsi havalardan olsa gerek derim ben..
İşte seçkin  yazlık mobilyaların yer aldığı, bütün şu  güneşli mekanlar size de Nazım Ustanın ölümsüz mısralarını anımsatmıyor mu?

İnanın, güzel günler göreceğiz çocuklar
Güneşli günler göreceğiz
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar
Işıklı maviliklere süreceğiz……..

Günleriniz güneş kadar aydınlık geçsin ….

Neşet Güne

NEŞET GÜNE
Profit Neşet Güne
İnş.Dek.San.Tic.Ltd.Şti.
www.profitnesetgune.com

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.