© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

İsviçre 721. Yılında

İsviçre 721. Yılında

Tam 721 yıl önce üç ayrı şehrin daha huzurlu yaşamak için bir araya gelmeye karar vermesiyle kurulan İsviçre’nin İstanbul Konsolosluğu şık bir davet verdi.Kuruluşunun 721. yılını kutlayan İsviçre Konfederasyonu’nun İstanbul Konsolosluğu, geniş katılımlı bir davete ev sahipliği yaptı. Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen davet, Swissôtel The Bosphorus’ta yapıldı. Davette İstanbul Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz, davetlilerle yakından ilgilendi. 721 yıl önce Uri, Schwyz ve Unterwalden şehirlerinin refah ve bağımsızlık adına birleşmeye karar vermesiyle kurulan İsviçre Konfederasyonu, başarılı, çok dilli bir devlet haline geldi. Geçtiğimiz Eylül ayında başlayan İsviçre’nin İstanbul Başkonsolosu, davet için ülkesinden 80 kg özel peynir getirtti. İsviçre’ye özgü şarkıların ve leziz yemeklerinin renklendirdiği geceye iş, sosyete ve sanat camiasından birçok ünlü kişinin yanı sıra İsviçre vatandaşları da katıldı.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.